Maksaminen

Maksuvaihtoehdot verkkokaupassamme

Kun päätät tilata Pluspinta Suomi Oy:n palveluita, tarjoamme sinulle kaksi joustavaa maksuvaihtoehtoa, joiden avulla maksaminen on helppoa ja vaivatonta.

Lasku

Saat laskun automaattisesti sähköpostiisi työn valmistuttua. Tämä mahdollistaa, että voit tarkistaa työn tulokset ennen maksamista, tarjoten sinulle lisämielenrauhaa ja varmuutta palvelun laadusta.

Osamaksu

Voit halutessasi jakaa maksun pienempiin eriin. Valitse maksutavaksi osamaksu, jossa voit valita 6 kuukauden maksuajan.

Asennusaikataulu

Heti tilauksesi vastaanottamisen jälkeen, otamme sinuun yhteyttä soittaen, jotta voimme sopia asennuksen yksityiskohdat ja aikataulun. Tämä varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmiesi mukaan.

Hintatakuu

Kaikki verkkokaupastamme tilatut palvelut sisältävät asennustyön, tarvikkeet ja matkakulut. Voit olla varma, että ei ole piilotettuja kuluja tai yllättäviä lisämaksuja. Hinta, jonka näet tilatessasi, on lopullinen hinta.

Toimialueemme

Tarjoamme palveluitamme Pirkanmaan alueella. Kattava toimialueemme takaa, että pystymme palvelemaan sinua nopeasti ja tehokkaasti, riippumatta siitä, missä päin Pirkanmaata olet.

Valitsemalla Pluspinta Suomi Oy:n, valitset luotettavan ja asiakaslähtöisen palvelun. Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa pinnoitustarpeissasi.