Nanopinnoitus- ja liukkauden poistoratkaisut yrityksille

Pluspinta Suomi Oy tarjoaa yritysasiakkaille erikoistuneita puhdistus- ja pinnoituspalveluita, jotka vastaavat korkeisiin yritysmaailman standardeihin ja tarpeisiin. Ymmärrämme, että yritysten tilojen puhtaus, turvallisuus ja viihtyisyys ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat niin työntekijöiden hyvinvointiin kuin asiakkaiden ensivaikutelmaan.

Liukkauden poisto-pinnoitus

Märkätilojen ja muiden liukkaiden pintojen liukkauden poisto on keskeinen palvelumme, joka lisää turvallisuutta yrityksen alueella. Soveltamamme menetelmät vähentävät liukastumisriskiä merkittävästi, mikä on erityisen tärkeää vanhempien asiakkaiden ja lasten turvallisuuden kannalta.

Lue lisää liukkauden poistosta

Nanopinnoitus

Tarjoamme nanopinnoituspalveluita, jotka luovat vettä ja likaa hylkivän suojan pintojen ylle. Tämä ei ainoastaan helpota tilojen jokapäiväistä ylläpitoa, vaan myös pidentää pintojen käyttöikää ja parantaa niiden ulkonäköä.

Lue lisää nanopinnoituksesta

Syväpuhdistus

Suoritamme tilojen syväpuhdistuksen, joka poistaa tehokkaasti kalkkisaostumat, homeen ja muut epäpuhtaudet. Käytämme turvallisia, mutta tehokkaita puhdistusaineita, jotka puhdistavat tilat perusteellisesti ja jättävät ne raikkaiksi.

Lue lisää syväpuhdistuksesta

Pluspinta on luotettava kotimainen valinta

Pluspinta Suomi Oy on ylpeästi kotimainen yritys, joka sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme tarjota palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset. Tässä sitoumuksessa korostuu valintamme käyttää ainoastaan Pirkanmaalla valmistettuja kotimaisia aineita. Tämä päätös perustuu useaan avainperiaatteeseen, jotka ovat liiketoimintamme ytimessä.

Keskustellaan lisää aiheesta

Sopisiko jokin pinnoitusratkaisu yrityksenne tiloihin? Klikkaa alla olevaa painiketta ja soita asiantuntijallamme.

Yhteystiedot

Tai täytä yhteydenottolomake