Usein kysytyt kysymykset (syväpuhdistus)

Mikä on kylpyhuoneen syväpuhdistus?

Kylpyhuoneen syväpuhdistus on perusteellinen puhdistusprosessi, joka poistaa kalkkijäämät, homeen, saippuajäämät ja muut likaantumiset kylpyhuoneen pinnoilta, saumoista ja vaikeasti tavoitettavista paikoista. Se palauttaa kylpyhuoneen alkuperäisen puhtauden ja kiillon.

Kuinka usein kylpyhuone tulisi syväpuhdistaa?

Suosittelemme kylpyhuoneen syväpuhdistusta vähintään kerran vuodessa, mutta käytön määrä ja kylpyhuoneen likaantumisaste voivat vaatia tiheämpää puhdistusta. Säännöllinen syväpuhdistus auttaa ylläpitämään tilan hygieenisenä ja ehkäisee vahinkojen syntymistä.

Miten kylpyhuoneen syväpuhdistus eroaa tavallisesta siivouksesta?

Syväpuhdistus käy läpi kylpyhuoneen jokaisen kulman huolellisesti erikoispuhdistusaineiden ja -välineiden avulla, jotka on suunniteltu poistamaan vaikeatkin likaantumiset. Tavallinen siivous keskittyy pinnalliseen puhdistukseen ja ylläpitoon.

Voinko tehdä kylpyhuoneen syväpuhdistuksen itse?

Vaikka on mahdollista suorittaa perustason syväpuhdistus itse, ammattilaisten suorittama syväpuhdistus käyttää erikoistuneita tuotteita ja menetelmiä, jotka ovat tehokkaampia ja turvallisempia kylpyhuoneen pinnoille.

Kuinka kauan kylpyhuoneen syväpuhdistus kestää?

Syväpuhdistuksen kesto riippuu kylpyhuoneen koosta ja likaantumisasteesta. Tyypillisesti syväpuhdistus voi kestää muutamasta tunnista puoleen päivään.

Onko kylpyhuoneen syväpuhdistus turvallinen herkille pinnoille?

Kyllä, käytämme ainoastaan tuotteita ja menetelmiä, jotka ovat turvallisia kylpyhuoneen herkille pinnoille, kuten keraamisille laatoille ja saumoille. Ammattilaisemme varmistavat, että kaikki tuotteet ja toimenpiteet soveltuvat käsiteltäville pinnoille.

Mitä tapahtuu, jos kylpyhuoneessani on vaurioita tai homeen merkkejä?

Syväpuhdistuksen yhteydessä ammattilaisemme voivat tunnistaa mahdolliset vauriot tai homeen merkit ja suositella toimenpiteitä niiden korjaamiseksi. On tärkeää käsitellä vauriot ajoissa estääkseen niiden pahenemisen.

Miten voin varata kylpyhuoneen syväpuhdistuksen?

Voit tilata kylpyhuoneen syväpuhdistuksen kätevästi suoraan verkkokaupastamme. Valitse sinulle sopivin palvelupaketti, täytä tarvittavat tiedot ja jätä tilauksesi – me huolehdimme lopusta. Mikäli kaipaat lisätietoja tai haluat keskustella erityistarpeista, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Palvelemme sinua mielellämme ja varmistamme, että saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan syväpuhdistusratkaisun.

Usein kysytyt kysymykset (nanopinnoitus)

Mikä on nanopinnoite?

Nanopinnoite on pintakäsittely, joka hyödyntää nanoteknologiaa luodakseen pinnoille tehokkaan suojan, joka torjuu likaa. Tämä käsittely tekee pinnoista poikkeuksellisen helppohoitoisia ja pitkäikäisiä, sillä se ei ainoastaan helpota puhdistusta, vaan myös uudistaa vanhat pinnat perusteellisen puhdistuksen myötä.

Mikä on nanopinnoitteen kestoikä?

Pinnoitteen kesto riippuu käytöstä, mutta yleisesti se säilyy tehokkaana jopa 10 vuotta.

Puhdistatteko kylpyhuoneen ennen pinnoitusta?

Ammattitaitoiset työntekijämme suorittavat kylpyhuoneiden puhdistuksen ympäristöystävällisin menetelmin, välinein ja ainein, jotka on valittu huolella kylpyhuoneen tarpeiden mukaan.

Millaisiin kohteisiin nanopinnoite sopii?

Nanopinnoitetta voidaan käyttää laajalti erilaisissa tiloissa, kuten kotien ja yritysten keittiöissä ja kylpyhuoneissa.

Millaisille pinnoille nanopinnoite soveltuu?

Pluspinnan likaa hylkivä nanopinnoite on yhteensopiva lähes kaikkien pintojen kanssa, mukaan lukien kivi, puu, betoni, maalattu pinta ja marmori. Tämä mahdollistaa niin uusien kuin vanhojenkin pintojen tehokkaan suojaamisen.

Kauanko työ kestää? Tilojen käyttö pinnoituksen jälkeen?

Tyypillisesti työ valmistuu päivässä. Pinnoituksen jälkeen suihkua ei tulisi käyttää muutamaan tuntiin, mutta tiloissa voi liikkua noin tunnin kuluttua käsittelystä.

Onko nanopinnoite turvallinen?

Nanoteknologia, jota käytämme, on täysin turvallista.

Onko yrityksenne kotimainen?

Pluspinta Suomi Oy on täysin suomalainen yritys. Meille on myönnetty Avainlippu-merkki korkeasta kotimaisuus asteestamme.

Usein kysytyt kysymykset (liukkauden poisto)

Mikä on liukkauden poisto?

Liukkauden poisto on kotimainen ratkaisu, joka vähentää märkien ja saippuaisten laattapintojen liukkautta. Tuote luo näkymättömän ja pitävän pinnan, mikä lisää turvallisuutta märkätiloissa ja muilla liukkailla pinnoilla.

Mitä etuja liukkauden poiston käyttö tarjoaa?

Liukkauden poisto on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa laattapintojen turvallisuutta. Se on kotimainen ja Työterveyslaitoksen testaama tuote, joka on biohajoava ja turvallinen viemäreille.

Miten liukkauden poisto toimii?

Tuotteen teho perustuu kemialliseen reaktioon laattapinnassa, joka moninkertaistaa pinnan kitkan ilman, että se muodostaa pinnalle kalvoa. Näin ollen se ei kerää likaa eikä tunnu tahmealta.

Millaisille pinnoille liukkauden poisto soveltuu?

Liukkauden poisto soveltuu kaakeli-, klinkkeri- ja muille keraamisille tai kiviainespohjaisille laatat, epoksilattiat sekä teräsemalipinnat. Se ei sovellu vinyyli-, lasikuitu-, muovi- tai puupinnoille.

Kuinka usein liukkauden poisto tulisi uusia?

Käsittelyn uusimistarve vaihtelee käytön mukaan, mutta yleensä 5 vuoden kuluttua.

Onko liukkauden poisto turvallinen ympäristölle?

Kyllä, tuote on biohajoava ja sen pH on alle 5, mikä tekee siitä turvallisen sekä käyttäjille että ympäristölle.

Minkälaisissa tiloissa liukkauden poisto on erityisen suositeltavaa?

Erityisen suositeltavaa märkätiloissa, kuten suihku- ja saunatiloissa, sekä muissa tiloissa, joissa liukastumisriski on korkea, kuten eteisaulat ja portaat.