Liukkauden poisto on tehokas pinnankäsittelymenetelmä, jonka tarkoituksena on merkittävästi vähentää liukastumisvaaraa erityyppisillä pinnoilla. Pinnoitus on suunniteltu olemaan näkymätön, eikä se vaikuta pinnan ulkonäköön. Pinnoituksen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta se estää liukastumista ilman, että pinta tuntuu tahmaiselta tai kerää likaa, tehdessä pinnat turvallisemmiksi käyttää.

Liukkauden poiston hyödyt

Liukkauden poisto-pinnoitus tarjoaa monia etuja:

  • Turvallisuuden lisääminen: Sen päähyöty on liukastumisvaaran merkittävä vähentyminen, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun lisäämään turvallisuutta, erityisesti paikoissa, joissa liukastumiset ovat yleisiä.
  • Näkymätön suoja: Pinnoite on suunniteltu olemaan näkymätön, joten se ei muuta käsiteltyjen pintojen ulkonäköä.
  • Tehokkuus: Pinnoitteemme on testattu Työterveyslaitoksen toimesta. Pinnoitteemme lähes viisinkertaistaa kitkan märällä ja saippuaisella lattialla.

Kylpyhuoneen turvallisuus

Erityisesti kylpyhuoneissa, liukkauden poisto-pinnoitus tuo lisäturvallisuutta vähentämällä liukastumisriskiä, vaikka lattia olisi märkä tai saippuainen. Tämä tekee kylpyhuoneen käytöstä turvallisempaa kaikille, välttäen onnettomuudet, jotka voivat johtua liukkaista lattioista peseytymisen aikana. Pinnoituksen avulla kylpyhuoneen lattia pysyy pitävämpänä, tarjoten mielenrauhaa tietäessäsi, että tilasi on suunniteltu estämään liukastumiset tehokkaasti.

Miksi valita liukkauden poisto?

Valitsemalla liukkauden poisto-pinnoituksen, lisäät turvallisuutta. Se on ihanteellinen ratkaisu kenelle tahansa, joka haluaa varmistaa tilojensa olevan turvallisia. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi tiloistasi turvallisempia kaikille.