Tietoa meistä

Tervehdys Pluspinnalta – olemme joukko suomalaisia ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet liukkaudenpoisto- ja nanopinnoitustöihin. Meitä yhdistää yksinkertainen, mutta tärkeä tavoite: tehdä arjesta turvallisempaa ja kestävämpää kaikille.

Me keskitymme siihen, mitä osaamme parhaiten – tarjoamaan luotettavia ja kestäviä pinnoitusratkaisuja, jotka todella toimivat. Meidän työmme on vastaus siihen, miten voimme vähentää liukastumisriskiä kotona, työpaikalla tai missä tahansa yhteisön tiloissa, parantaen samalla pintojen kestävyyttä ja ulkonäköä.

Pluspinnalla arvostamme suoraviivaisuutta ja rehellisyyttä niin työssämme, kuin asiakassuhteissammekin. Kuuntelemme tarkasti toiveitasi ja tarpeitasi, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivimman ratkaisun – ilman yllätyksiä.

Meille tärkeää on, että voit luottaa työhömme. Käytämme ainoastaan testattuja ja turvallisia tuotteita ja menetelmiä, joiden takana voimme seistä sataprosenttisesti. Ympäristön huomioiminen ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Olemme ylpeitä juuristamme ja siitä, että voimme kutsua itseämme täysin suomalaiseksi yritykseksi. Pluspinta Suomi Oy on perustettu vankalle ammattitaidolle ja syvälle ymmärrykselle siitä, mitä turvallisuus ja kestävyys tarkoittavat niin yksilöille kuin yhteisöillekin.

Lopulta, me Pluspinnalla emme vain tarjoa palveluita – me tarjoamme mielenrauhaa. Tiedät, että kun valitset meidät, saat asiantuntevaa, korkealaatuista työtä ja tuloksia, jotka kestävät.