Nanopinnoitus- ja liukkauden poistoratkaisut taloyhtiöille

Ymmärrämme, että taloyhtiön yhteiset tilat, kylpyhuoneet ja muut märkätilat vaativat säännöllistä huolenpitoa turvallisuuden, hygienian ja viihtyisyyden varmistamiseksi. Tarjoamme taloyhtiöille kohdennettuja ratkaisuja, jotka edistävät näiden tilojen kestävyyttä ja käyttömukavuutta.

kylpyhuoneen kaakelipintojen uudistus, suihkutilojen kalkinpoisto, kylpyhuonekalusteiden syväpuhdistus, kylpyammeen kiillotus ja suojaus, saumojen tiivistys ja uusiminen kylpyhuoneessa, vesihanan kalkinpuhdistus, suihkuseinien kirkastus, kylpyhuoneen peilien huurteenesto

Liukkauden poisto-pinnoitus

Märkätilojen ja muiden liukkaiden pintojen liukkauden poisto on keskeinen palvelumme, joka lisää turvallisuutta taloyhtiön alueella. Soveltamamme menetelmät vähentävät liukastumisriskiä merkittävästi, mikä on erityisen tärkeää vanhempien asukkaiden ja lasten turvallisuuden kannalta.

Lue lisää liukkauden poistosta

Nanopinnoitus

Tarjoamme märkätilojen nanopinnoituspalveluita, jotka luovat vettä ja likaa hylkivän suojan kylpyhuoneiden pintojen ylle. Tämä ei ainoastaan helpota tilojen jokapäiväistä ylläpitoa, vaan myös pidentää pintojen käyttöikää ja parantaa niiden ulkonäköä.

Lue lisää nanopinnoituksesta
kotisiivouspalvelut Pirkanmaalla, muuttosiivous ja jälkikäsittely, ikkunoiden pesu ja käsittely ammattilaiselta, toimiston nanopinnoitus ja siivous, kiinteistönhoito ja ylläpitopalvelut, rakennuskohteiden loppusiivous, laatoitusten ja saumojen syväpuhdistus, vesivahinkojen jälkien puhdistus, homeen ennaltaehkäisy ja poisto, lemmikkiystävällinen siivous ja pinnoitus, biohajoavien puhdistusaineiden käyttö, terassien ja parvekkeiden erikoispuhdistus, puutarhakalusteiden puhdistus ja suojaus

Kypyhuoneiden syväpuhdistus

Suoritamme kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen syväpuhdistuksen, joka poistaa tehokkaasti kalkkisaostumat, homeen ja muut epäpuhtaudet. Käytämme turvallisia, mutta tehokkaita puhdistusaineita, jotka puhdistavat tilat perusteellisesti ja jättävät ne raikkaiksi.

Lue lisää syväpuhdistuksesta

Pluspinta on luotettava kotimainen valinta

Pluspinta Suomi Oy on ylpeästi kotimainen yritys, joka sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme tarjota palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset. Tässä sitoumuksessa korostuu valintamme käyttää ainoastaan Pirkanmaalla valmistettuja kotimaisia aineita. Tämä päätös perustuu useaan avainperiaatteeseen, jotka ovat liiketoimintamme ytimessä.

Keskustellaan lisää aiheesta

Sopisiko jokin pinnoitusratkaisu taloyhtiönne tiloihin? Klikkaa alla olevaa painiketta ja soita asiantuntijallamme.

Yhteystiedot

Tai täytä yhteydenottolomake